Enrique Martín: “Si no guanyes et fan fora, sé a què m’exposo”

La corda del Nàstic de Tarragona aquesta temporada no ha deixat de tensar-se. L’arribada d’Enrique Martín preveia una millora urgent de la situació i l’equip fes un salt qualitatiu important, però el seu pas no està aconseguint els objectius esperats i el seu càrrec penja d’un fil.

El futbol és un món molt inestable i a Tarragona, encara més després d’un currículum d’entrenadors en aquests últims temps més que esgarrifós. El navarrès s’ho pren amb filosofia, la mateixa que va demostrar a la seva arribada, en aquest esport, si no guanyes, al carrer.

Tot i això, Enrique Martín afirma que segueix tenint el suport del president. Pel que fa a l’àmbit merament esportiu, l’equip viatja aquest mateix divendres a La Corunya i es preveuen canvis en l’onze i també de sistema pel partit contra els gallecs. El navarrès segueix tocant tecles per afinar un equip que segueix sense guanyar i marcar.

El Deportivo és una altra història, un equip dissenyat per tornar a Primera per la via ràpida i que exigirà la millor versió del Nàstic, lluny ara de trobar-la. Pel que fa a les baixes, els granes no podran comptar amb Uche, Barrada, Djetei, Viti, Abraham Minero, Ramiro Guerra, Sebas Coris, Iván López i Fali per sanció.

PUBLICITAT