Es posposen part de les obres del “tercer fil” fins l’octubre

La subdelegació del Govern, conjuntament amb ADIF, farà “les gestions necessàries per modificar el calendari de les obres del tercer fil ferroviari en execució durant les pròximes setmanes, per tal de minimitzar l’impacte sobre el sector turístic”. Així ho ha afirmat Joan Sabaté, Subdelegat del Govern a Tarragona, aquest dilluns en una reunió amb representants del sector turístic i l’Associació de càmpings del territori, i amb membres d’ADIF.

Així, les obres de canvis de travesses i vies que s’hagin de realitzar en les zones més properes a establiments turístics es posposaran fins a l’octubre, quan l’ocupació és sensiblement inferior. Joan Antón Jiménez, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, es mostra molt satisfet amb l’acord al qual s’ha arribat en la reunió i ha valorat la importància d’aquesta resposta positiva des de la subdelegació i ADIF.

D’altra banda, Joan Sabaté ha posat en valor que aquesta és una obra “de vital importància per al territori”; i ha afirmat que la reunió s’ha celebrat amb “ànim constructiu i bona sintonia entre totes les parts”.

 

PUBLICITAT