ESPECIAL RCTGN: Arribada dels Reis del Carnaval 2019 de Tarragona

Ràdio Ciutat de Tarragona, emissora referent del carnaval tarragoní, us ha oferit en directe la gala especial de l’Arribada del Rei Carnestoltes, Agustí Pouget de la Comparsa Nou Ritme i la Reina Concubina, Raquel Recasens, de Cromàtic Fusion, i que ja podeu tornar a escoltar!

gala arribada reis carnaval

Es tracta d’una gala, novetat enguany al Carnaval 2019 de Tarragona, celebrada després de l’habitual passejada i per donar protagonisme i actuació als reis del carnaval, donat que enguany no han format part per primer cop de la Gala Disfressa d’Or al haver-se programat dies abans de la tradicional arribada reial.

Una gala que s’ha allargat més del previst i presentada per l”actor Eduard Molina interpretant el paper d’una vedette, megapubilla.

A més de l’entrega de la vara de comandament per part de l’alcalde Ballesteros i el satíric sermó (escolta’l aquí), la gala ha comptat amb actuacions del sèquit del Rei i de la Reina amb les respectives comparses per separat i conjuntament. També actuacions especials com la de la secció de rítmica del Club Gimnàstic, moment eurovisió, representació de Santa Tecla, broma sobre el carrilló, i homenatge als 30 anys d’Aquí hi ha marro que enguany s’acomiada.

Ja podeu escoltar la retransmissió íntegra!

PUBLICITAT