‘Espurna’, cervesa a Tarragona inspirada en la nit de Sant Joan

Aquest dimecres a Carrer Major hem fet un mos amb Maria Fernández, recent graduada en Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris a la URV i Paula Gibert, estudiant de 2n curs del Doble Grau d’Enginyeria Química i de Tècniques de Bioprocessos Alimentaris a la URV, dues membres de l’equip d’estudiants de la Universitat Rovira i Virgili que han creat ‘Espurna’ una cervesa inspirada en la nit de Sant Joan tant pel que fa al nom, sabor i color.

PUBLICITAT

L’equip va rebre rebre formació teòrica sobre la composició i elaboració de la cervesa de la mà dels mestres cervesers Albert Viaplana i Germán Melgarejo al mes de febrer a la Fàbrica Moritz Barcelona i van presentar el resultat davant del jurat de la competició d’elaboració de cervesa artesana “Moritz University” competint contra els equips de sis universitats més i on va resultar guanyadora la cervesa de la Universitat Politècnica de Catalunya.

Ara l’equip de la URV es proposa tirar endavant el projecte i que la cervesa arribi a ser una realitat.

PUBLICITAT