Fer-se forts al Serrallo per sobreviure a la zona de playoff

A rebre la visita d’un rival directe. El Club Bàsquet Tarragona s’enfronta aquest cap de setmana al Castelldefels en un duel que pot capgirar la classificació. Els tarragonins jugaran davant el setè, que en d’altres ocasions seria un partit davant un equip de mitja taula. El d’aquesta setmana però, és molt més que un simple enfrontament i és que el club barceloní es troba a només tres partits dels del Serrallo

La lliga pot canviar de color en qualsevol moment. D’aquí fins al final de temporada, qualsevol partit pot suposar un canvi trascendental a la taula i el ‘basket average’ serà una de les coses a tenir en compte partit rere partit per possibles empats a final de temporada. 

Dels perseguidors del club cebetista hi haurà tres enfrontaments directes que inclouen al Cornellà i al Mollet, i un derbi tarragoní entre el Valls i el Salou. El CBT vol seguir sumant victòries i aconseguir la tretzena aquest cap de setmana davant el Castelldefels, la tercera millor defensa de la competició, a casa, a les set de la tarda per donar un cop sobre la taula i distanciar-se de la zona mitja. Després d’aquest enfrontament, el CBT tindrà dos desplaçaments relativament fàcils abans d’encarar el tram més decisiu de la temporada. 

PUBLICITAT