Ramon Franch condemnat per la mort de Carme Gallart a 15 anys de presó

L’agent immobiliari Ramon Franch ha estat condemnat a 15 anys de presó per l’homicidi i desaparició de Carme Gallart. El jurat popular va considerar provada la mort de la veïna dels Pallaresos, encara que no s’hagi trobat el seu cos. Ara l’Audiència Provincial de Tarragona ha dictat la sentència que inclou una indemnització a la família de Gallart de 450.000 euros.

El jurat constata per les proves pericials que el dia de la desaparició, el 18 de juny de 2015, Franch era als Pallaresos i no a Tarragona com defensava, que va posar fi a la vida de la dona en un lloc indeterminat, i que va desfer-se del cadàver dos dies després. El tribunal popular avala el mòbil econòmic com motiu del crim, ja que Gallart l’acusava d’estafa.

La sentència, coneguda aquest divendres, confirma les peticions de la Fiscalia i de l’acusació particular que demanaven 15 anys de presó per homicidi. En canvi, la defensa demanava la pena mínima, de 10. En la condemna també s’especifica que durant vint anys, l’agent immobiliari no podrà comunicar-se ni acostar-se a menys de 200 metres dels fills de la víctima.

PUBLICITAT