Funcionaris per desembussar la situació de les autoescoles

La Prefectura sota mínims. Ahir comentàvem que les autoescoles de la província de Tarragona no obriran durant la Fase 2 de desconfinament tot i que sí poden fer-ho. La situació de la Prefectura de Trànsit a Tarragona es troba sense administratius i això obliga als examinadors a fer aquesta feina. 

Foto: ACN

El president de l’Associació Provincial Autoescoles Tarragona, Carles Oliver, assegura que la intenció és mantenir el tancament fins que aconsegueixin funcionaris. 

La situació actual està empitjorada perquè els funcionaris no escullen Catalunya com a destí i els que venen a les prefectures catalanes demanen poc temps després el seu trasllat. La situació a les autoescoles començava a normalitzar-se pocs dies abans de decretar-se l’estat d’alarma. Una vaga d’examinadors, falta de personal a Tarragona i ara la crisi sanitària que s’ha emportat gairebé 12.000 exàmens i que embussarà encara més l’estat de les autoescoles a la província. Altres províncies com Lleida i Girona també s’estan plantejant no apujar la persiana de les autoescoles en l’entrada a la Fase 2.

PUBLICITAT