Uns 380 estudiants de la FURV obtenen un títol de postgrau

Un total de 376 estudiants s’han titulat aquest curs 2017-18 en algun dels 29 programes acadèmics que ofereix el Centre de Formació Permanent de la Fundació de la URV. El divendres 20 de juliol es va fer el lliurament dels diplomes dels Títols Propis de Postgrau a 147 dels estudiants, els que van assistir a l’acte que es va celebrar a Mas Miarnau, a Reus.

La rectora, María José Figueras, va reiterar durant l’acte el compromís de la URV per “continuar sent motor de l’ocupabilitat del territori, oferint formació continuada als nostres estudiants”. Per a Figueras, “la missió de la Universitat és centrar els esforços en formar persones autònomes, crítiques i ètiques per tal que esdevinguin professionals competents, responsables, compromesos i solidaris”.

D’altra banda el professor de la Facultat d’Economia i Empresa Antoni Vidal va pronunciar la conferència “Competències lingüístiques en l’àmbit laboral: podem parlar a la feina?”, en què va ressaltar la importància de la comunicació interpersonal al lloc de treball.

L’acte de graduació van presidir-lo també la vicerectora de Relacions Institucionals, Cultura i Compromís Social, Cori Camps; el regidor d’Hisenda i Recursos Generals i de Seguretat Ciutadana, Joaquim Enrech, i la directora del Centre de Formació Permanent de la FURV, Charo Romano. També van assistir-hi els directors i directores dels programes de postgrau, i els amics i familiars dels titulats, 550 assistents en total.

PUBLICITAT