La Gala Disfressa d’Or 2018 en DIRECTE aquesta nit amb Ràdio Ciutat de Tarragona

Un any més Ràdio Ciutat de Tarragona en la seva aposta pel Carnaval de Tarragona us ofereix la retransmissió especial de la Gala Disfressa d’Or 2018 aquest dijous 8 de febrer a partir de les 21.30h de la nit des de la Tàrraco Arena Plaça.

Es tracta d’una de les nits més especials de l’any a la ciutat amb tot un espectacle on les comparses participants mostren les seves temàtiques i una gran posada en escena i on es decidirà quina és la millor. La gala comptarà amb l’obertura de Cromàtic Fusion, guanyadora de la passada edició amb el Conte de Mitja Nit, inspirat en la Ventafocs i que enguany participarà sense concursar per aquest motiu, i d’igual mode els sèquits del Rei Carnestoltes (Sinhus Sport) i la Reïna Concubina (Colours Fantasy).

L’especial radiofònic dirigit per Quim Espinosa i a la part tècnica Albert Cots i Toni Escoda, estarà presentat per Adrià Recasens i Sílvia Petit, junt a Jesús Sarmiento i Alba Nebot, i podrà seguir-se en directe a www.rctg.cat i a l’app mòbil de RCTGN així com interactuar a les xarxes socials amb @rctgn i l’etiqueta #DisfressaDor

PUBLICITAT