Gordillo: “Soc el mateix que quan vaig arribar fa dos mesos i ens vam salvar”

El Nàstic de Tarragona es troba en una situació molt complicada, i més després de caure golejat per 4 gols a 0 a Las Palmas i només sumar 1 punt de 12 possibles després de les quatre primeres jornades.

Un mal inici difícil d’aparcar, fet que s’ha demostrat en la roda de premsa prèvia al matx de Copa del Rey del proper dimecres a Córdova. Malgrat que sigui ara el torn de la Copa, el tècnic del Nàstic, José Antonio Gordillo ha parlat de molts dels fronts oberts: Las Palmas, el mal inici, fitxatges, i, evidentment també, del partit a Córdova.

L’andalús ha assegurat que han tret conclusions positives de la primera meitat a Gran Canaria, però ha mostrat el seu descontent, ja que considera que 3 dels 4 gols encaixats eren evitables.

El mateix Gordillo assegura que el nivell físic i les lesions li preocupen, i que li hauria agradat que les condicions haguessin estat diferents. Malgrat això, assegura que el nou projecte ha començat bé, només falten els resultats.

Sobre la seva situació personal i professional dins el club, Gordillo afirma que és el mateix que quan va arribar fa dos mesos i l’equip es va salvar, i se sent fort per tirar endavant.

Finalment, sobre el pròxim partit de copa, Gordillo explica que servirà per seguir creixent en la idea de l’equip i per veure els jugadors amb menys minuts.

El tècnic ha afirmat que hi haurà jugadors de la Pobla, i que és una possibilitat que Becerra sigui titular.

PUBLICITAT