La Guàrdia Civil imputa a Joaquim Nin pel referèndum de l’1 d’octubre

Destaquem la imputació de Joaquim Nin, la participació del Port i l’AEQT en una llei contra el canvi climàtic i el nombre de socis que ja assoleix el Nàstic.
La Guàrdia Civil imputa a Joaquim Nin
A primera hora del matí, la Guàrdia Civil ha citat a declarar a l’exdelegat de govern de Catalunya a Tarragona i a l’actual secretari de govern, Joaquim Nin. Unes hores més tard se sabia que l’havien imputat. Alba Nebot en té tots els detalls.
L’AEQT i el Port volen participar en una nova llei contra el canvi climàtic
La contaminació podria estar penalitzada amb nous impostos. Aquí l’Associació Empresarial Química de Tarragona i el Port volen jugar el seu paper. Ens ho explica Alba Nebot.
Arriba a Tarragona la campanya “En la carretera la Cerveza sin
Aquest dimecres han arribat a Tarragona sis moters de la campanya “En la carretera la Cerveza sin.” Es tracta d’una campanya que vol recordar a la societat i als conductors que l’alcohol i la conducció són incompatibles. Aquests moters recorren 13 ciutats de l’estat espanyol, i en total uns 4000 quilòmetres per intentar transmetre aquesta conscienciació.
Nàstic
El Nàstic continua amb la campanya dels abonaments per aquesta temporada 2017-2018. Jesús Sarmiento ha pogut parlar amb el seu director general Lluís Fàbregas.
Podeu recuperar l’entrevista sencera a través de la nostra web.
Òscar Cadiach viu les hores més decisives per tornar a intentar completar el cim del Broad Pick. Segons informa el Pont de Mahoma, en aquests moments ja es troba al camp 3 de la muntanya a uns 7.200 metres. Si tot va bé podria intentar iniciar l’ascens des del coll fins al cim aquesta matinada, tot depèn de l’acumulació de neu i del temps.
S’ha presentat el triatló de Tarragona. Ens ho explica Jesús Sarmiento.
Apunt
Aquest dimecres a partir de les deu menys quart de la nit toca una nova sessió de cinema de drets humans. La pel·lícula que es projectarà és Darrere La Porta, un llargmetratge sobre les realitats ocultes.

PUBLICITAT