Guia de la Marxa per la Llibertat a Tarragona

PUBLICITAT

L’ANC i Òmnium Cultural han anunciat les primeres accions unitàries per respondre a la sentència del Tribunal Suprem espanyol. El dia que es publiqui la sentència contra el procés, la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i el vice-president d’Òmnium, Marcel Mauri, explicaran quan començaran les cinc marxes multitudinàries, anomenades Marxes per la Llibertat, que sortiran de Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona i que aniran passant poble a poble fins a arribar a Barcelona.

Durant tres dies, es recorreran 100 quilòmetres, dividits en cinc etapes. El primer dia i el segon, hi haurà dues etapes, una de Tarragona al Vendrell, i la segona del Vendrell cap a Vilafranca del Penedès. El segon dia es sortirà el matí fins a Sant Sadurní d’Anoia i per la tarda s’arribarà a Martorell, pel dia següent sortir a Barcelona.

L’organització té preparats equips de suport logístic si alguns dels participants no poden continuar caminant per motius físics. També hi haurà equips d’assistència mèdica per auxiliar qualsevol persona que ho necessiti.

PUBLICITAT