Harry Potter de mà de Colours Fantasy al Carnaval 2020

Colours Fantasy visita Cobertura #CarnavalRCTGN després d’obtenir 6a posició del concurs de comparses i 11a a la Gala Disfressa d’Or amb la temàtica ‘Flower Power Hispter’.

Òscar Urgel, president,  i Jennifer Abrio, membre de la Comparsa, ens han fet balanç de la passada edició sense amagar certa decepció amb alguns resultats obtinguts, i ens han parlat de la temàtica que van defensar i que ens han lluit al programa els membres Hugo Cobacho i Anna Fontbona. També ens han avançat que per enguany portaran la saga Harry Potter als carrers de la ciutat.

En el programa d’aquest dijous també hem descobert a qui hem proposat ser comentarista de la nostra retransmissió de la Disfressa d’Or del 16 de febrer a la TAP i novament hem jugat amb el concurs de caixes per donar opció als seguidors de guanyar entrades per assistir-hi, a més d’obtenir la tassa del programa.

Finalment també hem recollit les entrevistes fetes a l’alcalde i regidor de Festes, Pau Ricomà i els Reis del Carnaval 2020 després de la roda de premsa d’aquest dimecres. No us perdeu el programa, aquest cop més llarg de l’habitual!

PUBLICITAT