Intervinguts més de 21 quilos de cocaïna a Tarragona

Els Mossos d’Esquadra juntament amb la Guàrdia Civil de Tarragona han desarticulat aquest dimarts una organització internacional de drogues que operava a Vila-seca. En total s’han intervingut 21 quilos de cocaïna pura impregnada en adob orgànic.

L’operació va començar a finals d’estiu quan la Guàrdia Civil va tenir coneixement de l’existència d’un individu que anava a crear un entramat empresarial amb l’objectiu d’introduir partides de droga a través d’un dels ports de la Mediterrània.

Els investigadors van descubrir també que els responsables de la mateixa haurien organitzat gestions per alquilar una nau industrial en un polígon industrial de la localitat tarragonina de Vila-seca per extreure la droga de la carga.

Els agents van fer registres a Vila-seca, Barcelona i Riudarenes, i l’operació s’ha saldat amb tres detinguts i es va prendre declaració a uns altres quatre per tràfic de drogues. 

Els detinguts pasaran a disposició judicial. Un d’ells pasarà a presó provisional i els altres dos restaran en llibertat cautelar. 

PUBLICITAT