Jaume Sendra, nou Perpetuador de les Festes de Santa Tecla 2019

Jaume Sendra serà el nou Perpetuador de les Festes de Santa Tecla 2019. Sendra ha estat, des de fa gairebé 30 anys, lligat i al capdavant de l’Agrupació de Portadors dels Nanos Vells amb una dedicació continuada i compromesa a l’entitat. A més, ha col·laborat activament amb la Comissió Assessora del Seguici Popular i ha estat representant d’Imatgeria en diverses ocasions. 

Ha estat un dels impulsors de l’arranjament i manteniment dels vestits i els caps dels nanos. L’any 2001, va coordinar i dirigir la creació de les rèpliques dels Nanos Vells i també va facilitar que aquests estiguin exposats a la Casa de la Festa actualment. 

En els darrers anys com a president de l’Agrupació, Sendra ha estat el coordinador de la celebració del 150è aniversari dels Nanos Vells i en va promoure totes les activitats que es van celebrar en el seu honor.

Tenint en compte això, Sendra ha demostrat un gran compromís per la cultura i per mantenir les tradicions arrelades a la ciutat de Tarragona. Els seus companys destaquen el seu sacrifici personal i la dedicació i disponibilitat quasi exclusiva als Nanos Vells i al Seguici Popular. 

Sendra serà nomenat Perpetuador el primer dia de festes, durant l’acte de La Crida, que marcarà el tret de sortida el divendres 13 de setembre. D’aquesta manera, succeirà a “Pitu Mosquits”, casteller històric dels Xiquets del Serrallo.

PUBLICITAT