JM Andreu: “La situació m’exigeix continuar, no puc deixar-ho ara”

Ja és oficial. El Nàstic posa la primera pedra del que ha de ser el nou projecte de l’entitat tarragonina amb les arribades de Sergi Parès i Xavi Bartolo la pròxima temporada.

El president Josep Maria Andreu, acompanyat de Lluís Fàbregas, han comparegut en roda de premsa per assumir la seva responsabilitat sobre els mals resultats d’aquest últim curs. El primer, l’autocrítica. Així ha començat el seu discurs el president, que ha assenyalat també a plantilla i entrenadors ressaltant la decepció personal amb el rendiment mostrat enguany.

Després de tres anys dramàtics, protagonitzats pel patiment i amb l’afició cansada de viure immersa en aquesta situació, Andreu ha parlat de la possibilitat de fer un pas al costat. Hi ha pensat? No se’n amaga.

Amb la vista posada ja en l’any vinent, el president ha parlat del que serà la nova temporada a la Segona Divisió B. Projecte a llarg termini o resultats immediats per pujar com sigui? Andreu té clar quin ha de ser l’objectiu, com abans, millor.

Entre tot això, i amb el futur de l’entitat força més definit, el Nàstic ha d’acabar encara la temporada a la Segona Divisió. Resten 4 jornades i l’objectiu és acabar amb la màxima dignitat possible. El proper rival, el Córdoba.

 

PUBLICITAT