Joc insípid però seguint puntuant

Empat ínsipid del Nàstic de Tarragona davant l’Andorra però que serveix per treure un punt d’un camp complicat. El marcador que no s’ha mogut i ha acabat amb un 0 a 0 pels dos equips, han oferit un joc molt conservador i amb molt poca profunditat.

L’Andorra que era cinquè a la categoria ha sigut el que ha tingut les ocasions més clares del partit i la possessió de la pilota mentre, que els de Toni Seligrat han esperat a algun contraatac que no han arribat a aprofitar. Els granes que li han anul·lat un gol per fora de joc a David Goldar, ha tingut més oportunitats a la segona meitat i que s’ha mostrat molt sòlid en la seva proposta defensiva. L’equip andorrà que no li ha perdut la cara al partit han demostrat el perquè es troben a la zona privilegiada de la taula però no han concretat les seves ocasions amb parades de mèrit per part del porter grana Bernabé Barragán.

El Nàstic que suma de tres a casa i de punt a punt fora de casa espera ja el proper partit contra l’Ebro al Nou Estadi a les 12 del migdia.

PUBLICITAT