Home Cròniques Una generació de joves atrapats a les xarxes socials

Una generació de joves atrapats a les xarxes socials

Compartir
PUBLICITAT

Una vintena d’assistents van formar part aquest dimecres tarda de la primera de les tres jornades del Cicle ‘Comunicant en Jove’ de l’Espai Jove Kesse i Ràdio Ciutat de Tarragona.

Sota el títol “Comunicació i joves, llenguatge i canals” la trobada va comptar amb la intervenció de Josep Maria Grau, professor de comunicació a la URV i de comunicació audiovisual de l’Institut Pere Martell, el realitzador audiovisual, Xavier Fornós, responsable del documental “Objectiu lluitador”, i el cantautor tarragoní d’èxit, Oscàrboles.

La jornada va mostrar la comunicació des de tres experiències i tres punts de vista diferents però amb algunes coincidències. Els tres ponents van plasmar els pros i contres a l’ús de les eines actuals i la sobreexposició de la generació actual de joves i ells mateixos a les xarxes socials i les plataformes digitals de les que en són grans consumidors, i amb la que sovint ens mostrem atrapats sense ser conscients del que suposa.

El proper dimecres dia 20, la  jornada anirà centrada en Instagram amb la intervenció de l’instagramer tarragoní Joanjo Fuster, i el nou canal de vídeos IGTV on Ràdio Ciutat de Tarragona ha estrenat una sèrie amb el seu equip. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer des tarragonajove.org

PUBLICITAT