Juan Muñiz: “M’agrada molt l’aposta de joc de Lluís Carreras”

El Nàstic de Tarragona segueix preparant la nova temporada. Les sessions en aquesta s’intensifiquen i Lluís Carreras vol que les dobles sessions serveixin per no patir sorpreses a l’inici de temporada. Sessió de físic al matí, més tàctica i pilota a la tarda. La calor està sent però una de les majors barreres i l’equip ja té ganes de marxar a Olot a entrenar a un ambient més fresc.

Abans però, tres dies més pel davant i un partit, el primer test contra el Villarreal que ha de servir per mostrar les primeres sensacions dels nous fitxatges i de la música del joc de Lluís Carreras. Un altre dels veterans de l’equip ha comparegut en roda de premsa aquest dimarts, Juan Muñiz, per valorar l’entrenador i sobretot el seu sistema de joc. Muñiz també ha valorat el possible sistema amb el qual jugarà Carreras, on ha sentenciat que la posició on ha gaudit més en la seva carrera és la d’interior.

L’asturià vol que sigui la seva temporada i vol seguir creixent i tenir la regularitat que no ha tingut els últims anys. L’ex de l’Sporting també ha descrit la incorporació de les noves peces a l’equip destacant la seva joventut i la seva predisposició.

Dimecres l’equip entrenarà a la tarda, en una única sessió. Mentre el Nàstic segueix buscant les peces que acabin de tancar la plantilla. Lanzarote, Dongou, Bangack, molts noms a l’aire però res clar. El que és segur és que el club no vol donar cap pista per possibilitar un encariment del preu del possible jugador quer pugui arribar.

PUBLICITAT