Junts per Tarragona vol més suport a les entitats de la ciutat

El Grup Municipal de Junts per Tarragona condiciona el seu suport als pressupostos municipals al fet que els comptes destinin una partida econòmica les entitats i associacions veïnals, culturals i esportives de la ciutat.  El portaveu de Junts per Tarragona, Dídac Nadal, ha declarat que les entitats de la ciutat treballen de forma totalment altruista per la ciutat i el mínim que pot fer l’Ajuntament és acompanyar-les i posar-se a la seva disposició.

Una altra de les principals propostes de Junts pels pressupostos del 2020, és l’increment de la partida destinada a la Seguretat Ciutadana per tal d’ incrementar la plantilla de la Guàrdia Urbana, així com la instal·lació de càmeres de videovigilància i lectors de matrícula en aquelles zones on s’ha detectat que són necessàries.

Per la seva banda, la regidora Elvira Vidal proposa incrementar les partides a incrementar el servei de manteniment i neteja dels carrers i places de la ciutat”. Segons Vidal, cal implementar un pla de millora de paviments i de voreres; i augmentar el nombre d’inspectors per supervisar el  servei de neteja. Entre la resta de propostes Junts reclama incloure l’elaboració i execució del projecte Illa Corsini, incrementar la partida destinada a la conservació del patrimoni històric, i un major suport humà i econòmic a l’àrea de serveis socials.

PUBLICITAT