Kawá Quartet torna a Tarragona

El grup de gòspel Kawà Quartet, provinent d’Uganda, torna aquest estiu a Tarragona on ja van estar-hi presents el passat mes de març. En la nova visita a la ciutat, dins del Spain Tour 2019, el quartet oferirà un seguit de concerts i un taller de gòspel novament en benefici de la Mmunye Foundation, entitat de la que els integrants formen part i que treballa per donar recolzament als infants més desfavorits de la seva comunitat.

El Taller de Gòspel amb preu de 20€ per a la causa i amb inscripció prèvia a kawa.quartet@gmail.com tindrà lloc el 28 de juny a l’Ateneu de Tarragona on l’endemà dia 29 a les 22h tindrà lloc el primer dels concerts.

Seguidament actuaran el 30 de juny a l’Església del Serrallo a les 19h; el 5 de juliol Sopar Restaurant Mama Tàlem del carrer Major,4 a les 22.30h; el 12 de juliol a les 20h a l’Església Sant Francesc; i finalment el 14 de juliol cloenda amb el Cor Ràdio Ciutat de Tarragona a l’Església Sant Joan Baptista a les 19h.

Els concerts ofereixen entrada gratuïta amb taquilla inversa amb que es podran comprar productes d’artesania i el seu CD.

PUBLICITAT