La comparsa de l’Albada la més aclamada i millor valorada a les xarxes socials

comparsa albada

Poques hores abans de conèixer el veredicte del jurat del Carnaval 2016 de Tarragona, la comparsa de l’Albada s’està situant com la millor valorada mediàticament a les xarxes socials.

Com al programa ‘Digues la teva!‘ ens agrada testar l’opinió de la gent de Tarragona, hem volgut conèixer aquesta setmana l’opinió dels tarragonins sobre quines comparses han agradat més, tot i que no toca programa fins dimecres de la vinent. D’aquesta manera el Twitter de Ràdio Ciutat de Tarragona ha plantejat una enquesta des d’aquest dilluns a la nit que ha obtingut éxit de participació.

Mostrant les quatre més valorades a xarxes com el facebook del carnaval tarragoní, fins a les 18h de la tarda d’aquest dimarts i amb gairebé 150 respostes, l’Albada obté un 53% dels vots. Seguidament Disc-45 amb un 33%, Sinhus 10% i Nou Ritme 4%. Tot i així també ha estat possible contestar i valorar altres comparses tant a Twitter com al Facebook de l’emissora on també s’ha plantejat la pregunta. En tots dos casos una gran majoria de respostes aclama la comparsa de l’Albada dedicada enguany als àngels caiguts.

enquesta comparses

Serà aquesta nit entorn a les 22h després de la crema del Ninot, la Ninota i la Bóta a la Plaça de la Font, quan es coneixerà el veredicte del jurat, la posició de cada comparsa i qui representarà el Rei Carnestoltes i la Concubina l’any vinent. Caldrà esperar per veure si l’opinió de les xarxes coincideix així amb la del jurat. No obstant, és indiscutible i cal felicitar-les a totes pel gran esforç durant l’any, el gran nivell i posada en escena, opinió i valoracions generals en comú per part dels espectadors de les diverses rues i que segueixen posicionant el carnaval tarragoní com un dels millors de l’estat.

*Actualització dimecres 10 de febrer: L’Albada ha quedat en tercera posició del concurs per dos punts, Disc45 en segon lloc igual que a l’enquesta serà el proper any Concubina, i Nou Ritme que havia estat la menys votada guanya el Carnaval 2016 en la deliberació del jurat puntuador i per tercer cop encarnarà al Rei Carnestoltes. Detalls (aquí)

El proper programa de ‘Digues la teva!’ anirà dedicat a la data i temàtica de Sant Valentí. Participa! (aquí)

PUBLICITAT