Visita d’Elsa Artadi a terres tarragonines

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha fet avui dijous 12 de juliol, una visita territorial a les Terres de Tarragona. El secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar, l’ha acompanyat al llarg de la jornada.

A les 9.45h, Artadi ha arribat als Serveis Territorials del Departament de Presidència a Tarragona, on ha presentat la propera convocatòria del FEDER a representants municipals i de la Diputació.

Posteriorment ha atès els mitjans de comunicació, i ha parlat d’aquest fons FEDER, el fons que finança actuacions adreçades a promoure el creixement i l’ocupació com també la cooperació territorial europea amb la finalitat de reforçar la cohesió econòmica, social i territorial corregint els principals desequilibris regionals de la UE. Ha explicat com estarà estructurat en aquesta segona convocatòria.

A banda d’aquest fons feder, la consellera ha valorat la situació política actual, i la decisió d’alemanya. Catalogant-la d’una nova victòria internacional pels catalans i un nou revés per la justícia espanyola. I al llarg de la tarda visitarà diversos municipis de la província de Tarragona.

 

PUBLICITAT