La CUP demana que Ballesteros dimiteixi

20160118_120214

El cas Inipro continua ben obert i copsant l’actualitat de la ciutat. El grup municipal de la CUP ha demanat aquest dilluns la dimissió de l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros.

La portaveu del grup, Laia Estrada, ha manifestat que qualsevol de les dues explicacions possibles per aquest cas, són motiu suficient perquè l’alcalde dimiteixi, ja que la primera és que Ballesteros fos negligent per no haver corregit una situació d’il·legalitat, o bé que fos participant del delicte.

Carlos Perdiguero l’advocat que porta el cas per l’acusació, ha remarcat la importància de tot plegat, malgrat que s’intenti minimitzar els fets. A més a més, Perdiguero, ha deixat entreveure que hi ha altres municipis en situacions similars.

Tot i que els cupaires no han volgut apuntar noms que si que es van apuntar ara fa uns mesos, com Viladecans, Sant Boi o Cunit entre d’altres, que també es podrien veure esquitxats per un cas similar

 

EL QUE ENS HA DEIXAT EL DIA

‘Port Aventura World serà la nova marca del parc temàtic, amb la qual es pretén integrar els diferents espais que a partir d’ara formaran part de l’àrea d’oci.

Dins d’aquesta nova marca de PA, trobarem el Ferrari Land, un nou parc temàtic dedicat a la marca italiana d’automòbils, que finalitzarà la seva construcció a finals de 2016 i que té programada la seva obertura al 2017.

Ferrari Land preveu una inversió propera als 100 milions d’euros i ocuparà una superfície de 60.000 metres quadrats, és un parc únic a Europa i per a totes les edats.

Entre les atraccions que podrem trobar dins de Ferrari Land hi podrem trobar l’accelerador més ràpid i alt d’Europa, que passarà de 180km/h en 5 segons, torres de rebot de 55 metres d’altura, un circuit de carreres familiars, simuladors de conducció, restaurants i botigues.

El diputat Joan Ruiz, ha manifestat l’oposició i el rebuig del partit socialista vers el Pla Hidrològic Nacional a l’Ebre que va aprovar el govern el passat 8 de gener. Aquesta és una de les 18 iniciatives parlamentàries que el partit socialista ha entrat en el registre del Congrés

Joan Ruiz ha exposat que el mig milió d’hectàrees més de regadiu i els 26 nous embassaments, suposarien un greu perill per a tot el curs inferior del riu Ebre.

El diputa socialista també ha comentat que aquest mateix divendres realitzarà una reunió a Tortosa per concretar les iniciatives parlamentàries i que quedi palès el rebuig de les comarques tarragonines al Pla hidrològic.

També us volem explicar, que l’ajuntament ha tret a concurs la gestió del festival d’estiu de Tarragona. L’objecte del contracte és la gestió de l’edició 2016 del Festival ETC i també el de l’any 2017, amb possibilitat de pròrroga per un any més, i s’hi inclou la programació, administració, gestió i producció integral dels espectacles i concerts dins el marc del Festival, així com la cessió de l’ús dels espais on es durà a terme.

I un apunt esportiu, perquè després de la gran victòria del Nàstic a Mendizorrotza, aquest dilluns el club grana ha presentat a Aníbal Zurdo, el nou davanter per encarar la segona volta de la lliga.

El jugador hispano mexicà s’ha definit com un rematador i ha remarcat que vol estar al màxim nivell com abans millor. Pel que fa a les sortides o arribades d’altres jugadors, el director esportiu Emilio Viqueira, ha explicat que Madinda, procedent del Celta de Vigo, pot ser jugador grana en les pròximes hores i que la situació de Rocha es podria esclarir durant aquesta setmana.

 

TEMPS

Tot i la forta presencia de núvols, hem tingut un matí d’estabilitat. De cara a la tarda, s’esperen més núvols tot i que sense risc de precipitacions. La temperatura s’ha mantingut, deixant una max de 16 i una mínima de 7.

TEMP. MÀXIMA 16 / MÍN. 7

 

PREVISIONS

Aquest dilluns al vespre a partir de les 20H, torna el Partit de Tornada a la Sala El Cau. El magazín esportiu presentat per Quim Pons, torna cada dilluns per analitzar la situació esportiva dels granes, després d’una primera volta espectacular de l’equip i en l’any que se’n compleixen 10 de l’ascens a Primera Divisió.

I aquest dimarts a les 19h de la tarda a l’Ajuntament de Tarragona, la Fundació Privada Mútua Catalana, la URV i la revista Fet a Tarragona presentaran el col·leccionable Tarragona, Patrimoni Mundial: una nova visió, una obra destinada a donar a conèixer millor com són i com eren els monuments a la ciutat en deu fascicles d’un col·leccionable que es distribuiran gratuïtament i conjuntament amb la revista Fet a Tarragona.

Foto: Quim Pons

 

 

PUBLICITAT