La CUP diu que es rebutgen les seves propostes a l’Ajuntament

Laia Estrada diu que la CUP ha d’operar des dels carrers de Catalunya i per això, no ho vol fer mitjançant les institucions espanyoles. La dirigent del partit ha assegurat que no es presenten a les eleccions generals d’aquest diumenge ja que la representació que podría obtenir el partit sería mínima

A poques hores per les eleccions generals hi ha un nou paradigma: les eleccions municipals. La comissió representativa espera incrementar el nombre de consellers i conselleres a l’Ajuntament de Tarragona i que els resultats tinguin un valor positiu per la feina feta durant aquests anys. La representant de la CUP a Tarragona també respecta la decisió de Poble Lliure a presentar-se a les generals ja que són una entitat independent del partit però que no entén la militància conjunta d’algunes persones entre la CUP i Poble Lliure. 

Finalment, cal remarcar que la comissió representativa vol mobilitzar-se des del carrer i que els temes que proposa el partit no ha sigut escoltat pel govern de l’Ajuntament de Tarragona que espera que en les pròximes eleccions municipals puguin tenir més representació per poder tirar endavant les seves propostes.

PUBLICITAT