La Diada ha estat marcada pel temps i els homenatges a Tarragona

A  Tarragona s’ha viscut a primeres hores una diada nacional passada per aigua, però malgrat la pluja, aquest matí els partits polítics han fet la tradicional l’ofrena floral al monument Rafel Casanova, on també han participat col·lectius de la ciutat com les colles castelleres o el Club Basquet Tarragona. L’activitat dels actes de la Diada s’ha traslladat després a la fira d’entitats que organitza l’esquerra independentista a la plaça de les Cols del barri de la Part Alta.

????????????????????????????????????

Per la tarda i com cada any, els col·lectius independentistes del Camp de Tarragona s’han reunit i manifestat a Reus, sota el lema: “Organitzem el poder popular, cap a la independència no hi ha dreceres”. Per una altra banda, més de 300 busos han sortit avui de les Terres de les Ebre i del Camp de Tarragona, per assistir a la manifestació nacional a Barcelona. Per últim, destacar que a Tarragona s’ha fet pel matí també, una ofrena floral a l’expresident xilè Salvador Allende, qui va morir un 11 de setembre de 1973, arran un cop d’estat.

A l’acte han participat la primera tinenta d’alcalde, Carla Aguilar, i el conseller i portaveu de l’equip de govern, Xavi Puig.

PUBLICITAT