La Diputació convoca les beques per les escoles d’art i música

La Diputació de Tarragona ha aprovat la convocatòria de concessió de beques per l’alumnat de les seves escoles de música i conservatoris de grau professional de Reus, Tarragona i Tortosa, i també per al de les escoles d’art i disseny de Tarragona i de Reus. L’objectiu d’aquests ajuts és contribuir a sufragar les despeses de matrícula abonades pels estudiants del passat curs 2019-2020. La convocatòria compta amb una dotació econòmica de 104.000 € per als tres centres d’ensenyament musical, i de 31.000 € per als centres d’ensenyaments artístics de Tarragona i de Reus.

A més dels resultats acadèmics i dels requisits generals que es tenen en compte habitualment per a la concessió d’aquestes beques, enguany la institució valorarà també els perjudicis patits a conseqüència de la pandèmia de coronavirus

El termini per tramitar les sol·licituds finalitza el 4 de setembre. Els ajuts pel que fa als ensenyaments musicals es podran sol·licitar demanant cita prèvia, per correu electrònic o per telèfon, al Registre General de la Diputació de Tarragona (Passeig de Sant Antoni, 100, Tarragona) o al Registre del Palau Climent de Tortosa (carrer de Montcada, 22, Tortosa).

PUBLICITAT