‘La Indigestión’ i ‘Les variacions Bildelberg’, noves estrenes de la Trono

La Sala Trono de Tarragona enceta una nova temporada, ho farà aquest mes de febrer i s’allargarà fins al maig amb un total d’onze propostes.

Una de les estrenes serà l’obra La Indigestión, d’Elisenda Guiu, al mes d’abril, l’altra, Les variacions Bildelberg, una nova producció del cabaret de la Trono que ja va passar per l’antiga sala fa uns set anys.

L’obra amb la qual s’aixecarà el teló a una nova temporada serà la funció Et vindré a tapar’, sota la direcció de Roger Ribó i que s’inclou dins els actes commemoratius del 80è aniversari del final de la Guerra Civil.

La sala Trono pretès apropar-se també a les aules en aquesta nova temporada, tal com explica Joan Negrié gestor i programador de la Sala.

La producció pròpia també estarà present a les obres de la Trono, amb Paloma Arza, a la ja anomenada Indigestión; o Noèlia Pérez, de la companyia valenciana Cashalada, que portarà Two ladies or not two ladies.

A més, també comptarà amb propostes reconegudes, com és el cas d’AKA, premiada amb quatre Butaques o Alpenstock, també amb un Butaca, de la companyia Obskené, que ja va actuar ara fa dos anys al FITT amb una revisió de Fuenteovejuna.

PUBLICITAT