La investigació d’IQOXE a punt de finalitzar

Els Mossos d’Esquadra enllestiran la investigació d’IQOXE en poques setmanes segons el cap de la regió policial al Camp de Tarragona, el comissari Josep Maria Estela. Ha estat una investigació llarga i extensa que es tancarà sis mesos després del sinistre que va provocar la mort de tres personas i va deixar set ferits. La investigació té l’únic objectiu de determinar què va passar allí el passat 14 de gener. D’aquí es podrà extreure quines responsabilitats se’n deriven per part de totes les persones que formen part de l’empresa. 

El Cos de Mossos d’Esquadra va assumir les funcions de policia judicial per esclarir les circumstàncies de la deflagració del reactor de la planta de la Canonja. El màxim responsable del cos policial al Camp de Tarragona insisteix que no n’hi ha prou amb suposicions i que cal aportar proves. 

Una prova de la complexitat d’aquesta investigació és que tot just fa unes setmanes que la policia va poder tenir accés a la zona zero de l’explosió. 

El comissari afirma que la resposta el dia de l’incident va ser ràpida i coordinada, però que cal procurar que la informació arribi més ràpid a la població i als propis serveis d’emergències.

PUBLICITAT