La llicència de casino atorgada a Hard Rock hauria caducat

L’Assemblea Aturem BCN World i el GEPEC-EdC diuen que la llicència atorgada fa un any i mig a Hard Rock per desenvolupar el macrocomplex ha caducat, sense que s’hagi presentat cap projecte. Segons expliquen, Hard Rock tenia un any, a partir del maig del 2018, per presentar el projecte constructiu. Passat l’any va demanar una pròrroga de 6 mesos, i ara quan es compleix el termini d’aquesta pròrroga tampoc s’ha presentat la documentació. Per això demanen que es revoqui la llicència i que el concurs quedi desert. Així ho ha explicat Joan Pons, portaveu d’Aturem BCN World.

Les dues entitats han registrat aquest dimarts una petició a la Direcció General de Tributs i Jocs del Departament de la vicepresidència d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya perquè revoqui aquesta llicència.

Recordem que la compra dels terrenys de La Caixa està aturada des de fa mesos, i des de la plataforma ja es va denunciar que “aquesta compra implicava riscos financers per a la Generalitat”.

Amb tot plegat han fet arribar la informació a tots els grups polítics representats a la Generalitat, perquè facin les passes corresponents per derogar el marc legislatiu impulsat pel desenvolupament del Hard Rock.

PUBLICITAT