La Plaça del Pallol serà el centre de rebuda de turistes

El Pallol es convertirà en un centre de recepció de visitants. Es tracta del projecte Porta Tàrraco que ha rebut una subvenció de la Generalitat per un valor de 300.000 euros. Mitjançant aquest projecte es duran a terme actuacions a la Volta del Pallol, la Casa Sefus, la planta baixa de l’Antiga Audiència i la Torre dels Advocats.

Així doncs a la Casa Sefus i a la Volta del Pallol es crearà un espai per a la recepció de visitants, on a més, hi haurà un màpping de realitat augmentada sobre Tarraco, un altre sobre l’urbanisme a la ciutat i un tercer que explicaria la maqueta de l’Antiga Audiència. També s’obriran les escales romanes de l’Antiga Audiència i es farà una intervenció a la Volta del Pallol que eliminarà les bastides de Ca l’Agapito. Laura Castel, Consellera de Turisme, ha explicat que el principal objectiu és recuperar aquests edificis actualment tancats al públic.

Tot plegat tindrà un cost de 600.000 euros, la meitat els posarà l’Ajuntament de la ciutat i l’altra meitat arribaran a través de la subvenció. A més per fer les intervencions en el patrimoni es compta amb una subvenció de l’1,8% provinent de Fomento.

A hores d’ara el projecte està en procés de licitació i Fomento el té en fase de revisió. Tot plegat hauria d’estar enllestit el 30 de setembre del 2021, amb la possibilitat de fer una pròrroga per un any. 

PUBLICITAT