La Plataforma pel Transport Públic critica l’intercanviador de la Granada i Ballesteros la lentitud del Ministeri.

trens

La Plataforma pel Transport Públic i el seu portaveu, Daniel Pi, han deixat clar les últimes hores que l’intercanviador a la Granada del Penedès pot tornar a ser un error com l’estació del Camp.

Pi assegura que el fet de posar l’intercanviador més al nord suposa que els quilometres reals que faran amb ample europeu, siguin no més de 35 i que la via convencional seguirà suportant massa càrrega de trens.

Des del Govern Català però el Director General d’Infraestructures, Xavier Flores es decanta per la Granada.

A tot això l’alcalde Ballesteros ha tret la destral i tot i reconèixer que és una bona intervenció pel territori, ha enviat un missatge contundent cap al Ministerio.

El Director de l’organització dels Jocs Javier Vilamayor ha assegurat que Tarragona destinarà els 2’7M d’euros que tindrà d’inversió directe de la Diputació per a la construcció de la piscina de 50 metres.

Vilamayor ha explicat que els diners de la Diputació no tenen una finalitat concreta.

Just el dia en què s’han iniciat les obres per la construcció del nou pavelló Sant Jordi a l’avinguda andorra. Una pavelló que es farà entre la Generalitat i l’empresa Viding que serà l’encarregada de gestionar la instal·lació conjuntament amb la URV. Cal recordar que el pavelló acollirà la competició de vòlei i després es convertirà en una piscina i un gimnàs.

Per cert que segons llegim al Tarragona21, Xavier Martín, ex cap de comunicació del Barça de Rossell serà el nou cap de comunicació dels Jocs del 2017.

No deixem els Jocs perquè Tarragona ja ha fet l’entrega de la bandera del 2017 a Altafulla ens ho explica des de Ràdio Altafulla l’Albert Jansà.

En un dia tan ple d’informació de Jocs, el Jesús Sarmiento ha sortit al carrer a preguntar que en pensen els Tarragonins dels Jocs Mediterranis.

 

La junta de Portaveus per parlar del cas Inipro se celebrarà aquest pròxim divendres, encara amb horari per concretar, Josep Fèlix Ballesteros ha confirmat que donarà explicacions als partits de l’oposició que així ho havien demanat.

Ballesteros però apunta al Secret de Sumari del cas per no poder donar massa detalls. L’alcade de Tarragona diu que està tranquil.

Els partits de l’oposició van demanar en el darrer ple que fos el propi Ballesteros que donés explicacions d’un cas que l’equip de Govern segueix excusant a causa d’una mala praxi administrativa.

Tarragona ha presentat la seva Mitja Marató que es farà el 29 de Novembre. Ens ho explica el Carles Cortés.

EL TEMPS

Després del temporal amb que vam començar la setmana ha tornat la calma i el sol tornarà a ser protagonista del dia. La jornada vindrà marcada per les temperatures altes al migdia i per unes mínimes que pujaran entre un i dos graus. Per tant menys fresca al matí però la mateixa bonaça a les hores centrals del dia.

TEMP MÀXIMA 22 MÍM 12

 

 

 

PUBLICITAT