La Pobla de Mafumet, imparable

Set victòries en set partits per una Pobla de Mafumet que ho ha guanyat tot fins ara. L’equip, que no tenia perspectives gaire altes abans de començar la temporada pel canvi a la presidència del club amb Alejo-Ramón de Alfonso i el de la banqueta amb Beto Company, ha començat de manera imparable. 

Tot i les estrenes de dos càrrecs tan importants, l’equip està sorprenent amb 21 punts en set partits, un inici perfecte que només cinc equips dels 360 que competeixen a Tercera han aconseguit enguany. Els grana han anotat 13 gols a favor, 4 dels quals els ha fet Sergio Montero, qui és ara per ara, el màxim golejador de l’equip.

A més a més, els de Beto Company només han encaixat un gol en els set partits que han jugat. Una dada que fa que la Pobla sigui, juntament amb el San Juan de Navarra, l’equip de Tercera Divisió que menys gols ha rebut a la categoria.

Els propers rivals de La Pobla poden posar als granes amb una petita diferència al capdavant de la taula. Els tarragonins visitaran al Manresa aquesta setmana, i posteriorment rebran a l’Hospitalet, el segon classificat.

PUBLICITAT