La Pobla, un punt en tres jornades

La Pobla de Mafumet segueix en dinàmica negativa, una setmana més i ja en van tres. El club grana va caure golejat fora de casa per un contundent 3-0 davant l’Europa. Els d’Albert Company van veure com el davanter rival, Jordi Cano, aconseguia un ‘hat trick’ davant la seva afició en menys de 30 minuts que sentenciava un partit que arribava amb la igualada a la mitja part.

La mala ratxa dels de La Pobla segueix. Només han aconseguit un punt en les darreres tres jornades. Unes dades que només tenen dos equips de la part baixa de la taula: El Santfeliuenc ha aconseguit un empat en els tres últims enfrontaments i el Cristòbal no ha aconseguit endur-se punts en cap dels tres, tots dos equips es troben al límit de la zona de descens.

La ratxa negativa és també sinònim d’igualtat. L’equip tarragoní va aconseguir guanyar als equips que es troben en la part baixa de la taula en l’inici de temporada. En les darreres jornades, els enfrontaments han sigut amb rivals de la part alta. Tot i haver guanyat al líder per la mínima, el conjunt grana ha perdut contra el quart i el cinquè, equips candidats a l’ascens com són la UE Sant Andreu i el CE Europa

Aquesta ratxa podria continuar una setmana més ja que aquest diumenge, La Pobla de Mafumet rebrà el Terrassa, tercer classificat. Els granes colideren el grup i tenen quatre punts de renda a la zona de playoff. Una victòria donaria una empenta als pobletans, però una derrota seria un cop per estrènyer la lluita per l’ascens.