La preocupació del sector hoteler

Aquest dijous a Carrer Major hem parlat amb Joan Calvet, president de l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada qui explica que la situació actual és complicada i esperen poder remuntar l’agost, setembre i octubre amb la reactivació de serveis i reobertura d’espais turístics i d’oci com Port Aventura i Aquopolis. Pel que fa a xifres i nivells respecte l’any anterior que va comptar amb increment, reconeix que caldrà esperar, calculant que farà falta 3 anys per recuperar-los.

Per altra banda amb Josep Margenat, responsable nacional d’Agroturisme d’Unió de Pagesos qui comenta que la situació comença a animar-se després de diverses setmanes de cancel·lacions, i per tant mostra optimisme. A nivell rural indica que donada la situació actual, aquest tipus d’allotjament esdevé una opció més tranquil·la i amb menys contacte social per la que decantar-se.

Finalment amb Xavier Roig, president de l’Associació Hotelera Salou – Cambrils – La Pineda qui reconeix la preocupació del sector hoteler per la crisi actual mostrant també cert optimisme per poder-hi fer front tot i amb el realisme complicat amb que s’hi troben.

PUBLICITAT