La Prèvia: 17 anys de desert per tornar a Primera

L’única obsessió dels granes d’ara a final de temporada és i ha de ser aconseguir vuit o més punts que assegurin la salvació i suposin un coixí ample per no patir fins a l’últim sospir.

És un objectiu assequible veient les jornades que resten, vuit i 24 punts, i donant un cop d’ull a rivals que han de jugar contra els granes com la Cultural, Lorca i Sevilla Atlético. Sí cert, també visiten com l’Osasuna, el Rayo o el Numancia.

El més important, és tenir clar que a partir d’ara tot el que se sumi, compta i molt.

D’altra banda, el Real Oviedo vol sumar al seu fortí els màxims punts possibles si no vol veure perillar el seu desig d’entrar als playoff d’ascens. Els d’Anquela van sumar una important victòria a Lugo, però van caure en l’últim partit al Tartiere davant l’Alcorcón.

Per contextualitzar com arriben al xoc de diumenge, ja tenim al fil telefònic al company de Ràdio Televisión Autonòmica d’Asturies, Miguel Burilo.

Mossa ha estat el protagonista aquesta setmana per valorar el partit, l’exgrana, que ha perdut protagonisme amb el canvi tàctic d’Anquela de les últimes jornades.

Àrbitre

L’àrbitre del partit serà Eduardo Prieto Iglesias, nascut a Pamplona, i del comitè de Navarra. Ha xiulat dues temporades a Segona Divisió B, tres a Segona Divisió, tres a Primera i dues més a Segona comptant aquesta.

Prieto Iglesias ja té dos precedents aquesta temporada amb els granes, i són la derrota a Cádiz per 2-0, encara amb Lluís Carreras al capdavant, i la victòria davant el Sevilla At. Amb Rodri. La temporada passada, un altre derrota davant l’Elx a casa per un gol a tres, i una victòria per tres a un davant el Girona.

Prieto Iglesias té una mitjana de 4 targetes grogues per partit.

PUBLICITAT