La primera temporada de PodcastCity arriba a la seva fi

PodcastCity va començar a emetre els programes participants el 28 d’octubre del 2019 i després de gairebé 9 mesos, la temporada s’acaba. Aquest dimecres, 1 de juliol, és l’última jornada d’aquesta primera edició.

Al llarg d’aquests mesos hem comptat amb més d’una vintena de programes que periòdicament han tingut en PodcastCity una plataforma on tenir veu pròpia i explicar històries amb el suport tècnic de Ràdio Ciutat de Tarragona. 

Tot plegat va sorgir d’una senzilla pregunta: “I si obrim la ràdio i donem el micròfon a totes aquelles persones que tinguin alguna cosa a dir?”. La resposta a aquesta qüestió va ser la gènesi de PodcastCity. Un projecte que, amb 215 programes originals emesos i més de 50.000 descàrregues, podem qualificar d’èxit absolut.

Malgrat la pandèmia de la Covid 19 que ens va obligar a suspendre temporalment les gravacions, la gran majoria de programes han seguit al nostre costat, adaptant-se a la nova realitat, enregistrant els programes des de casa seva a través de la plataforma StreamYard.

Ha estat una primera temporada on també nosaltres hem après molt, i el resultat ens porta a treballar ja en una nova edició, que us avancem que començarà el 14 de setembre de 2020. Volem seguir comptant amb els podcasters que han participat en aquesta primera temporada, i en breus obrirem les inscripcions per cercar noves incorporacions.

Tanmateix, aquells participants que tinguin ganes de seguir fent ràdio amb nosaltres aquest estiu, poden seguir realitzant el seu espai sense cap problema.

En les properes dies també farem públic el rànquing definitiu i anunciarem els tres podcasts guanyadors dels Premis Manuel Pastor. Volem aprofitar per agrair tant als podcasters com als oients la vostra implicació i fidelitat en el projecte.

Sense vosaltres PodcastCity no hauria estat possible.

PUBLICITAT