La Reial Societat Arqueològica Tarraconense rebrà la creu de Sant Jordi aquest dilluns

La Generalitat de Catalunya ha concedit a la Reial Societat Arqueològica Tarragonense la Creu de Sant Jordi. Aquesta distinció coincideix amb el 175è aniversari de la institució. L’acte de lliurament serà aquest dilluns a les set del vespre al Palau de la Música de Barcelona. El motiu del guardó és la dedicació de l’entitat  a la salvaguarda i preservació del patrimoni arqueològic i cultural de les comarques de Tarragona des de mitjans del s. XIX.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau posen la directa

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau han igualat la millor diada de la seva història al mes de juliol. Ho han fet al Catllar, on els de la camisa verda han descarregat al Catllar el 3 de 8, el 4 de 8 i el 2 de 7, i han rematat la diada completant el pilar de 7 amb folre.

Aljenadro Fernández, dins l’equip de Casado

Després de més de vint anys sense representació, Tarragona tornarà a estar dins el comitè nacional del PP. El portaveu popular al Parlament, Alejandro Fernández, formarà part de l’equip de màxima confiança del nou president Pablo Casado. Fernández va ser cap de campanya de Casado a Catalunya, juntament amb el diputat del Congrés, Jordi Roca.

El Peralada supera el Nàstic en el segon partit de pretemporada

El Nàstic no pot amb el Peralada, en el segon partit de pretemporada al municipal de Salou. Després d’imposar-se al filial grana dimecres, per 5 – 1, el partit d’aquest dissabte ha acabat amb un 0 – 2 al marcador. El pròxim partit amistós serà dimecres vinent a Paterna, l’estadi del València Mestalla.

Escolta-ho

PUBLICITAT