La Segona B, suspesa!

La Real Federación Española de Fútbol ha decidit aquest dimecres suspendre tots els partits de les competicions no professionals de futbol i futbol sala durant un període de dues setmanes per la febre del Coronavirus. Una suspensió que afecta directament a la Segona Divisió B i Tercera, que quedaran aturades durant dues setmanes.

Això significa que les dues properes jornades del Nàstic de Tarragona, que l’havien d’enfrontar a l’Olot aquest diumenge 15 i a l’Espanyol B el dia 22, queden aplaçades pendents de l’evolució de la complicada situació que viu el país i el planeta. De la mateixa manera, també s’atura la Tercera Divisió i, per exemple en la província, la Pobla de Mafumet també deixarà de jugar.

Pel que fa a la resta de categories territorials, incloent el futbol base, la federació espanyola recomana a les federacions autonòmiques prendre la mateixa mesura, malgrat que deixen en mans de cadascuna d’aquestes la possibilitat d’adoptar la decisió que considerin més oportuna segons les circumstàncies de cada territori. Tot sembla indicar però, que s’acabaran suspenent absolutament totes les competicions amb tan sols l’excepció de la Primera i Segona Divisió.

PUBLICITAT