La sort acompanya a Tarragona en la rifa de Nadal

20151222_112923-300x169

No ha estat la grossa, però un cinquè premi ha caigut a la ciutat de Tarragona, concretament, al barri de Torreforta. Ens ho explica Quim pons. A més a més, un segon premi ha premiat ben d’hora el número 12.775 a Roda de Berà, a la província de Tarragona, del qual se n’han venut 15 sèries de 1.250.000 euros cadascuna, repartint 18 milions d’euros.

Un dels testimonis i familiar de la propietària de l’administració del municipi, Montse Caballero, ha explicat que cada any hi juguen i que aquest any havia venut 150 dècims.

Pel que fa la grossa de Nadal, s’ha tornat a resistir a Tarragona, aquesta vegada ha estat Almeria, íntegrament a Roquetas de Mar i el número premiat ha estat el 79.140, haurem d’esperar doncs, un any més.

Parlem ara del Patrimoni de la ciutat, perquè aquest dimarts s’han constituït els primers acord sobre la gestió del patrimoni de Tarraco en la primera reunió de la comissió de treball entre la Generalitat i l’Ajuntament de Tarragona.

En primera instància s’ha acordat un primer conveni d’unificació sobre el què s’ha d’explicar del Patrimoni de Tarraco, així com la senyalització pilot en l’àmbit del museu o del circ i que s’ha d’extendre a altres monuments.

D’altra banda, també un segon conveni per integrar en una sola visita en Pretori i el Circ i en un tercer pla, i el més rellevant, el pla de gestió de tot el patrimoni, que tot i estar validat falta concretar-lo. Així ha explicar la consellera de cultura, Bego Floria, el més destacat d’aquesta reunió.

L’Ajuntament i la Generalitat han acordat realitzar reunions mensualment per parlar sobre el patrimoni.

I també aquest dimarts els portaveus dels diferents grups municipals de l’Ajuntament de Tarragona han llegit un manifest en suport als treballadors de Covestro, per la crítica situació sobre el tancament de la planta per part de la multinacional alemanya.

Begoña Floria, la portaveu del grup socialista, ha llegit el manifest, assegurant que des de l’Ajuntament, s’assumeix la responsabilitat de proposar i encapçalar iniciatives conjuntes.

I un apunt que afecta a la política de Catalunya, perquè Junts pel Sí ha presentat una proposta a la CUP per arribar a un acord de govern. La proposta inclou aturar els desnonaments, un salari mínim de 1.000 euros, garantir l’alimentació infantil i frenar BCN World, a més de mantenir la idea de no investir un president, sinó una presidència formada per un equip de quatre persones amb Oriol Junqueres, Neus Munté, Raul Romeva i Artur Mas.

Tot i això, els cupaires sotmetran a votació de la militància la proposta, en una assemblea extraordinària aquest diumenge.

Un dels protagonistes aquestes festes són les joguines, el principal mal de caps de pares i mares. N’hi ha de tot tipus i cada vegada més on escollir, i tot i que els nens solen tenir els gustos molt clars, de vegades toca els pares pensar una mica més quina joguina és la més adient, la més actual o la més desitjada.

Per aquest motiu hem sortit al carrer per parlar amb diferents botigues de joguines, perquè ens parlin del que més es ven i del que realment està triomfant. Aquestes són algunes de les joguines més sol·licitades.

Tot i les modes, una de les botigueres ens ha assegurat que les joguines de tota la vida es segueixen demanant.

 

TEMPS

I pel que fa al temps, durant al llarg del matí apareixeran nuvolades, però sense possibilitats de precipitació, mateix guió a la tarda, tot i que el sol pot aparèixer tímidament. Les temperatures seran una mica més baixes, amb una màxima de 17 graus i una mínima de 8 a la ciutat de Tarragona.

TEMP. MÀXIMA 17 / MÍN. 8

 

L’APUNT

Aquest dimecres a partir de les 20:30 de la tarda, té llocs el concert de nadal del Cor Da Capo, a l’església de les Carmelites Descalces. Un concert amb obres a capella i amb un quartet de corda que barreja el virtuosisme de mestres alemanys amb la dolçor de les nadales tradicionals arranjades per Oltra. El preu del concert és de 5 euros.

Foto: tarragona21.com

PUBLICITAT