La Transmissió: Almeria – Nàstic

Ràdio Ciutat de Tarragona torna a oferir, una temporada més, tots els partits del Nàstic de Tarragona.

La prèvia

El positivisme és una actitud que molt pocs aconsegueixen tenir o adquirir vers les adversitats, però Enrique Martín és una altra història. El navarrès treu aigua d’on sigui i com sigui, tot i trobar-se perdut en un desert immens.

De la pel·lícula al llibre, del llibre a la pretemporada d’Oliva i d’aquesta a un campionat nou en aquests últims 10 partits. És inqüestionable que el navarrès juga en el camp mental dels jugadors i aquests microobjectius poden servir per focalitzar i treure pressió a la plantilla. Això sí, funcionarà?

Enrique Martín vol un Nàstic campió en les jornades que resten. Les històries d’EnriqueMartín poden servir per aconseguir que l’equip arribi mentalment de la millor forma possible en aquest final de lliga, però els punts també han d’arribar com sigui i el navarrès també n’és conscient.

L’Almería està en terra de ningú, però no serà ni molt menys un rival senzill. Enrique ho té clar. Un dels dubtes importants serà Luis Suárez, el davanter colombià va patir un fort cop a la cama en una de les sessions d’entrenament, tot i que es preveu que arribi a temps al compromís d’aquest dissabte.

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

 Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9

PUBLICITAT