La Transmissió: Andorra – Nàstic

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix en directe tots els partits del Nàstic de Tarragona en aquesta temporada a la Segona Divisió B.

Escolta-ho a través de Ràdio Ciutat de Tarragona.
On? en la nostra web www.rctgn.cat | la nostra app (punxa aquí per a descarregar-la) | en plataformes de ràdio com tunein.

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix els partits del Nàstic en tot el Camp de Tarragona gràcies a les emissores de proximitat que aposten per la nostra proposta, cada setmana:
Altafulla Ràdio 107.4 FM
Constantí Ràdio 97.9 FM
Ràdio Montblanc 107.0 FM
Ràdio La Selva 105.8 FM
Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9 FM

LA PRÈVIA

En una setmana que hauria d’haver estat marcada pel positivisme a Can Nàstic després de sumar tres punts davant el Barça B el passat diumenge, i més tenint en compte que l’equip no ho feia des del passat 1 de desembre, doncs torna a estar protagonitzada per uns fets de caire negatiu: la suspensió de sou i feina a Viti i Petcoff per part del club després de respectives mostres d’indisciplina. Una situació complicada que arriba enmig d’una millora evident d’una plantilla ja centrada en el partit d’aquest diumenge a Andorra.

Els grana són ara mateix fora de les places de descens a Tercera Divisió, tan sols un punt per sobre de la zona calenta. L’objectiu de l’equip no és altre que seguir creixent i allargar la dinàmica positiva de punts per allunyar-se com més aviat millor d’aquesta zona baixa.

Pel que fa a baixes, Javi Ribelles i Pol Prats són els dos jugadors que figuren al parte mèdic i que no estaran disponibles pel tècnic. A banda, Javi Márquez, que es va perdre el darrer partit per molèsties, podria arribar en condicions per aquesta jornada. El partit, diumenge a les 12h al Camp d’Esports Prada de Moles d’Andorra. 

PUBLICITAT