La Transmissió: Badalona – Nàstic

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix en directe tots els partits del Nàstic de Tarragona en aquesta temporada a la Segona Divisió B.

Escolta-ho a través de Ràdio Ciutat de Tarragona.
On? en la nostra web www.rctgn.cat | la nostra app (punxa aquí per a descarregar-la) | en plataformes de ràdio com tunein.

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix els partits del Nàstic en tot el Camp de Tarragona gràcies a les emissores de proximitat que aposten per la nostra proposta, cada setmana:
Altafulla Ràdio 107.4 FM
Constantí Ràdio 97.9 FM
Ràdio Montblanc 107.0 FM
Ràdio La Selva 105.8 FM
Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9 FM

LA PRÈVIA

Un dels grans de la Segona Divisió B, arribat de Segona, amb un dels majors pressupostos de la categoria i amb l’objectiu de recuperar el seu lloc al futbol professional. Una realitat que descriu l’actual Nàstic de Tarragona. En zona de descens, 11 punts de 33 possibles i tan sols 2 victòries en 11 jornades. Malauradament, aquesta n’és una altra i explica encara millor la situació que estan vivint els granes.

Aquest diumenge el Nàstic visita al Badalona, el cuer del grup 3, i ho fa amb la necessitat absoluta de sumar-hi els tres punts. Malgrat la sensació de confiança que es transmet des de la junta cap a la figura del tècnic Xavi Bartolo, un mal resultat i una mala imatge aquest cap de setmana podria provocar un gir radical. El mateix Bartolo assegura que no ha rebut cap ultimàtum, però té clar que això és futbol i en dinàmiques així aquest tipus de decisions poden arribar en qualsevol moment.

Pel que fa a jugadors, Bartolo recuperarà en principi al davanter Pedro Martín després de superar pràcticament al complet les seves molèsties. D’altra banda, Javi Márquez, Gerard Oliva i Pol Prats seguiran sent baixa. El partit serà diumenge a les 5 de la tarda a l’Estadi Municipal de Badalona. 

PUBLICITAT