La Transmissió: Nàstic – Castellón

Guanyar al Nou Estadi. S’ha convertit en una necessitat, fins i tot en una urgència, però sembla que també en un immens obstacle pel Nàstic de Tarragona. El conjunt grana no aconsegueix fer-se fort davant la seva gent. De fet, han estat dues doloroses derrotes i un empat. 1 punt de 9 possibles a casa, xifres absolutament incompatibles amb un equip de la zona alta. 

Els tarragonins vénen de caure per primera vegada a domicili la passada jornada a Lleida. Aquest diumenge els de Bartolo tindran una nova oportunitat per refer-se i trencar la nefasta dinàmica a Tarragona. Una victòria podria canviar-ho tot i convertir-se en un trampolí per un equip absolutament estancat ara mateix.

Davant, un CD Castellón invicte. 6 jornades, 3 victòries i 3 empats. 12 punts que el situen com a 4t classificat a tan sols un punt dels tres líders. Els de Castàlia estan quallant un gran inici de temporada i buscaran seguir sumant a Tarragona en un duel marcat per la rivalitat històrica entre els dos conjunts.

Pel que fa a baixes, una molt mala notícia. Pedro Martín arrossega molèsties des del partit de Cornellà i és seriós dubte per rebre al Castellón. A més, Bartolo no podrà comptar amb Pol Prats, Gerard Oliva ni Javi Márquez, encara lesionats; ni amb Thomas Amang, a qui encara no s’ha pogut inscriure per problemes burocràtics. El matx serà, de nou, diumenge a les 12h del migdia al Nou Estadi.

PUBLICITAT