La Transmissió: Nàstic – Córdoba

Ràdio Ciutat de Tarragona torna a oferir, una temporada més, tots els partits del Nàstic de Tarragona.

La prèvia

La cita de diumenge al Nou Estadi és més que transcendent pel Nàstic de Tarragona. La visita del Córdoba és clau per les aspiracions granes a Segona, i també pels futbolistes que decideixin acceptar la proposta esportiva del club.

Enrique Martín ha encetat l’any a la sala de premsa explicant que els jugadors han captat el seu desig que diumenge l’equip inicia un nou campionat. Com sempre, el navarrès netejant la ment i deslliurant de pressió a la plantilla.

Dues de les noves incorporacions durant aquest curt mercat de fitxatges de moment, han estat la de Thioune i la cessió de Pipa procedent de l’Espanyol. El senegalès encara no compta amb la fitxa, tot i que podria resoldre’s aquest divendres, i Enrique assegura que a ningú li hauria d’estranyar si no és titular.

L’altre component és el lateral Pipa. Sense ritme competitiu, però sí físic, l’ex blanc-i-blaupot competir ja d’inici diumenge.

Un altre dels desitjos a la carta dels Reis Mags d’Orient del navarrès són les fitxes del filial. De moment, el club no n’ha tramitat cap, a l’espera de les sortides i de completar les lliures amb nous fitxatges. En parla el navarrès.

Pel que fa a les baixes pel diumengeEnrique Martín té els dubtes de Rocha, Tete Morente, Omar Perdomo, Albentosa, Josua Mejías i Ramiro Guerra.

Escolta el primer gol de l’any per part del Nàstic, que posa el 1 a 0:

 

Escolta’ns en directe:

logo_rctgn_ok  Ràdio Ciutat de Tarragona

ALTAFULLARAIDO ALTAFULLA Ràdio 107.4 FM

logoConstantí Ràdio 97.9 FM

  Ràdio Montblanc 107.0 FM

  Ràdio La Selva 105.8

 Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9

PUBLICITAT