La Transmissió: Nàstic 4 – 1 Ebro, Finalitzat

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix en directe tots els partits del Nàstic de Tarragona en aquesta temporada a la Segona Divisió B.

Escolta-ho a través de Ràdio Ciutat de Tarragona.
On? en la nostra web www.rctgn.cat | la nostra app (punxa aquí per a descarregar-la) | en plataformes de ràdio com tunein.

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix els partits del Nàstic en tot el Camp de Tarragona gràcies a les emissores de proximitat que aposten per la nostra proposta, cada setmana:
Altafulla Ràdio 107.4 FM
Constantí Ràdio 97.9 FM
Ràdio Montblanc 107.0 FM
Ràdio La Selva 105.8 FM
Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9 FM

LA PRÈVIA

Després d’un mercat d’hivern important i llarg a Can Nàstic, els tarragonins afronten la visita del CD Ebro al Nou Estadi amb la plantilla que definitivament tindrà la missió d’aconseguir salvar la categoria després de la nefasta primera volta de campionat del conjunt grana.

El Nàstic arriba novament en bona dinàmica després de treure un gran empat a Andorra, de deixar una nova porteria a zero, la tercera consecutiva, i de seguir acumulant sensacions positives. 

Pel que fa a baixes, el tècnic no podrà comptar amb els lesionats Pol Prats, Javi Ribelles, Javi Márquez i Thomas Amang. D’altra banda, podrien debutar les darreres incorporacions: Fran Carbia, Jesús Rueda i Fausto Tienza. El partit, diumenge a les 12h al Nou Estadi de Tarragona.

PUBLICITAT