La Transmissió: Nàstic – Ejea

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix en directe tots els partits del Nàstic de Tarragona en aquesta temporada a la Segona Divisió B.

Escolta-ho a través de Ràdio Ciutat de Tarragona.
On? en la nostra web www.rctgn.cat | la nostra app (punxa aquí per a descarregar-la) | en plataformes de ràdio com tunein.

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix els partits del Nàstic en tot el Camp de Tarragona gràcies a les emissores de proximitat que aposten per la nostra proposta, cada setmana:
Altafulla Ràdio 107.4 FM
Constantí Ràdio 97.9 FM
Ràdio Montblanc 107.0 FM
Ràdio La Selva 105.8 FM
Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9 FM

LA PRÈVIA

Projecte, ADN Nàstic, sentiment de pertinença, tot s’ha esfumat després de 13 jornades. Ara, Tarragona s’agafa, una vegada més, al pragmatisme, al resultat immediat, a un canvi radical d’idea futbolística que provoqui el mateix canvi radical en la dinàmica de l’equip. En definitiva, s’agafa a Toni Seligrat.

Un Seligrat que deixa clar que vol un equip que mossegui i pressioni sense pilota, amb velocitat i transicions ràpides a l’hora d’atacar i amb el domini de l’estratègia tant a favor com en contra. Un equip guanyador, però, sobretot, jugadors que es deixin la pell per l’escut sempre.

La primera oportunitat per demostrar això serà la visita de l’Ejea aquest diumenge, un equip que no ha guanyat a domicili però en una posició còmode a la taula. Pel que fa al sistema, és probable que Seligrat aposti pel seu habitual 4-2-3-1 o bé un 4-4-2. El tècnic ha assegurat que hi haurà canvis en l’11, malgrat que no ha volgut desvelar absolutament res. 

En l’apartat de baixes, Javi Márquez està pràcticament recuperat, però és encara dubte per aquest diumenge. També Gerard Oliva es troba en el tram final de la seva recuperació. Per la seva banda, Pol Prats continua lesionat i Romain Habran se suma a l’informe mèdic. El partit serà diumenge a les 12h al Nou Estadi de Tarragona.

PUBLICITAT