La Transmissió: Nàstic – Villarreal B

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix en directe tots els partits del Nàstic de Tarragona en aquesta temporada a la Segona Divisió B.

Escolta-ho a través de Ràdio Ciutat de Tarragona.
On? en la nostra web www.rctgn.cat | la nostra app (punxa aquí per a descarregar-la) | en plataformes de ràdio com tunein.

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix els partits del Nàstic en tot el Camp de Tarragona gràcies a les emissores de proximitat que aposten per la nostra proposta, cada setmana:
Altafulla Ràdio 107.4 FM
Constantí Ràdio 97.9 FM
Ràdio Montblanc 107.0 FM
Ràdio La Selva 105.8 FM
Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9 FM

LA PRÈVIA

Seguir guanyant i seguir sumant. Un lema que serveix per descriure l’objectiu d’aquest diumenge al Nou Estadi de Tarragona. Un objectiu comú a la gespa i pel context, un Nàstic – Villarreal B envoltat d’una jornada solidària per recaptar fons pels afectats per la riuada al Francolí del 22 d’octubre. El que es reculli amb les entrades anirà íntegrament destinat a Riuada Solidària.

Els grana, que arriben de vèncer al camp del Prat i sumar el 2 de 2 amb Seligrat, buscaran la tercera consecutiva davant un filial groguet que va començar la temporada com un autèntic coet però que acumula 7 jornades consecutives sense vèncer. Malgrat això, els de castelló segueixen sent el millor visitant de la categoria i els grana tindran davant un rival que, segurament, li exigirà més que els dos anteriors. El tècnic, Seligrat, assegura que espera veure un Nàstic cada setmana millor.

Pel que fa a l’onze, el de Torrent tindrà la important baixa per sanció de Pedro Martín, a més de la de Pol Prats que continua lesionat. La resta de plantilla està absolutament disponible, entre ells, el davanter Gerard Oliva que podria reaparèixer després d’un llarg tram de lesió. El partit serà a les 12h al Nou Estadi.

PUBLICITAT