La Transmissió: Olot – Nàstic

LA PRÈVIA

Després de 9 jornades el Nàstic de Tarragona aconseguia el passat cap de setmana acabar amb el que s’havia convertit en quasi una utopia: guanyar al Nou Estadi. Un triomf absolutament clau que va més enllà dels tres punts. Plantilla, cos tècnic i afició s’han tret un pes de sobre i reben una injecció de moral i autoconfiança que ara cal utilitzar per capgirar definitivament la dinàmica.

Els granes es van imposar a La Nucía però, una setmana més, no van ser capaços de quallar un partit complet a un nivell regular. Aquest ha de ser ara l’objectiu dels futbolistes i, evidentment, de Xavi Bartolo. El tècnic grana assegura que és clau sumar de tres en tres, tant per la classificació com per la confiança.

La primera oportunitat arriba aquest mateix diumenge a Olot. Davant, un equip que s’ha convertit en un clàssic de la categoria i que suma a aquestes alçades els mateixos punts que els tarragonins, 10.

Pel partit, Bartolo seguirà tenint problemes en la zona ofensiva amb Pereira afrontant el darrer partit de sanció i Gerard Oliva i Pedro Martín lesionats, malgrat que aquest darrer podria arribar al matx. A més, Pol Prats ha recaigut de la seva lesió i serà baixa, de la mateixa manera que Javi Márquez que continua amb la seva recuperació. El partit es disputarà diumenge a les 17h a l’Estadi Municipal d’Olot.

PUBLICITAT