La Transmissió: Prat – Nàstic

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix en directe tots els partits del Nàstic de Tarragona en aquesta temporada a la Segona Divisió B.

Escolta-ho a través de Ràdio Ciutat de Tarragona.
On? en la nostra web www.rctgn.cat | la nostra app (punxa aquí per a descarregar-la) | en plataformes de ràdio com tunein.

Ràdio Ciutat de Tarragona ofereix els partits del Nàstic en tot el Camp de Tarragona gràcies a les emissores de proximitat que aposten per la nostra proposta, cada setmana:
Altafulla Ràdio 107.4 FM
Constantí Ràdio 97.9 FM
Ràdio Montblanc 107.0 FM
Ràdio La Selva 105.8 FM
Ràdio l’Hospitalet de l’Infant 107.9 FM

LA PRÈVIA

Guanyar, guanyar i tornar a guanyar. El Nàstic de Tarragona i Toni Seligrat tenen clar quin és ara mateix el seu únic objectiu. Després de la victòria per 2 a 0 davant l’Ejea, en el debut del tècnic de Torrent a la banqueta grana, els tarragonins buscaran sumar el segon triomf consecutiu al camp del Prat per confirmar el que ha de ser un canvi definitiu de dinàmica i evitar que la darrera victòria quedi en anècdota. 

L’estil de Toni Seligrat va impregnar-se al Nou Estadi des del primer partit. Joc pràctic, amb zero complicacions defensives, sense intenció de sortir amb pilota controlada i fent ús del joc directe i la pilota aturada per endur-se els tres punts. El tècnic va aconseguir augmentar la intensitat dels seus i completar l’objectiu primordial: deixar la porteria a 0.

Els grana visitaran un Prat que és 18è amb 11 punts, immers en la zona de descens, però que arriba de vèncer a domicili davant un rival directe com el Badalona. Malgrat la posició, el Nàstic haurà de mostrar de nou un nivell alt d’intensitat i seguir primant el fet de no encaixar per reivindicar la millora defensiva.

Pel que fa a l’onze, és probable que Seligrat aposti per repetir alineació. En l’apartat d’altes el valencià compta amb bones notícies: Javi Márquez està llest per tornar a una convocatòria i Gerard Oliva ja entrena amb el grup. Pel que fa a baixes, continuen a la infermeria Pol Prats i Romain Habran, també en el tram final de la seva recuperació.

PUBLICITAT